לשכת הנשיא

+

פרופ' עמי מויאל התמנה לנשיא אפקה – המכללה האקדמית בתל-אביב בשנת 2014. לפני מנוייו ייסד פרופ' מויאל את המרכז לעיבוד שפה באפקה ועמד בראש בית הספר להנדסת חשמל. לפרופ' מויאל ניסיון של 15 שנים במגוון תפקידים בתעשיית ההיי-טק, ובהם ראש צוות פיתוח אלגוריתמים, סמנכ"ל פיתוח טכנולוגיה, סמנכ"ל פיתוח עסקי; ומנכ"ל של חברת NSC, חברה בתחום הזיהוי דיבור.

בתפקיד נשיא מכללת אפקה, מוביל פרופ' מויאל אסטרטגיה של שינוי תהליך החינוך של מהנדסים והתאמתו לצורכי עולם התעסוקה המשתנה ולדור הסטודנטים החדש; בהובלתו מתמקדת המכללה בהטמעת שיטות פדגוגיות חדשניות בכיתות הלימוד, בעידוד פעילויות שונות ברחבי הקמפוס ומחוצה לו – ולא רק בכיתה, בחידוש המרחבים הפיזיים של הקמפוס ובהידוק קשריה עם התעשייה ומערכת החינוך – כל זאת כדי להקנות לסטודנטים של המכללה כישורים חיוניים הנדרשים ממהנדסים בעולם המודרני ולבנות הוויית לימודים שבו מצוינות שלובה בהנאה.

לפרופ' מויאל תואר דוקטור מהמחלקה להנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון.

לפרופ' מויאל תואר דוקטור מהמחלקה להנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון.

פרופ' עמי מויאל

נשיא המכללה