חוקרות אפקה בחזית המדע

תצלום מתוך מפגש זום של המשתתפות באירוע
שקופית מתוך המצגת שהוצגה באירוע. מדברת על מחקר בתחום האסטמה

פרופ' ענת רטנובסקי - המשנה לנשיא לעניינים אקדמיים וד"ר שרה נפתלי - ראש בית הספר להנדסה רפואית ייצגו בפברואר 2024 את אפקה בכנס "חוקרות בחזית המדע" לכבוד היום הבינלאומי לנשים ונערות במדע.
פרופ' רטנובסקי הציגה בכנס את מחקרה "גישה חדשנית ומותאמת אישית לניטור מרחוק של רמות חומרת אסתמה מאותות EEG תוך שימוש באלגוריתמים של למידת מכונה" וד"ר שרה נפתלי הובילה את מושב "סביבה".
הכנס, שנערך כאירוע מקוון, נערך בהשתתפות: חוקרות מובילות מהאקדמיה ממגוון רחב של תחומי דעת, פורום יועצות הנשיא להוגנות מגדרית באוניברסיטאות, פורום יועצות הנשיא/ה להוגנות מגדרית במכללות ואפיק באקדמיה – פורום הפרופסוריות באוניברסיטאות.
את הכנס פתח פרופ' יוסי מקורי, ראש הות"ת ואת ההרצאה המרכזית נשאה פרופ' רות הלפרין-קדרי, ראשת מרכז רקמן לקידום מעמד האישה, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת בר-אילן.

אפקה גאה להוות בית לחוקרות מוכשרות ומובילות בתחומי ההנדסה והמדעים ומאמינה בכוחן להוביל שינוי לתועלת החברה והסביבה בארץ ובעולם.

להקלטת האירוע לחצו כאן