תוכנית המנטורינג "רוח גבית להצלחה בתעשייה" של אפקה הפליגה למפגש שיא בלב ים
שיתוף פעולה, התמודדות עם אי וודאות, יציאה מאזור הנוחות, קבלת החלטות ותקשורת בין אישית - כל אלו תכונות חשובות בשיט, אך גם למהנדס ולמהנדסת העתיד.
מרכז הקריירה של אפקה לקח את עולמות הנטוורקינג וניהול הקריירה צעד אחד קדימה אל לב הים. מפגש השייט של תוכנית המנטורינג "רוח גבית להצלחה בתעשייה" הוכיח שהקשרים החזקים ביותר, פיתוח המיומנויות והבוסט המשמעותי לקריירה נבנים דווקא מחוץ לכיתה.
במהלך ההפלגה יצאו המשתתפות והמשתתפים מאזור הנוחות המוכר אל מרחב שדרש עבודת צוות והתמודדות עם אי וודאות בזמן אמת. בין הרוח והגלים, נוצרו שיחות פתוחות וערכיות על קריירה, שאיפות אישיות והחסמים שכל אחת ואחד פוגשים בדרך. את התהליך המקצועי הוביל עופר נקש, בוגר אפקה ומוביל תוכנית המנטורינג, מנכ"ל תכנית 'רוח גבית להצלחה בתעשייה' שחיבר בין החוויה הימית המאתגרת לבין תובנות מקצועיות להמשך הדרך.
עבור המשתתפות והמשתתפים, חוויית ההפלגה המחישה כי קריירה היא מסע של בחירות, הסתגלות והובלה עצמית, הצלחה שלא נשענת רק על יכולות טכניות אלא גם על היכולת להיעזר באחרות ובאחרים ולבנות אמון.
בעקבות הצלחת המחזור הנוכחי, בחודש אוקטובר הקרוב צפויה להיפתח תוכנית חדשה המיועדת לבוגרות ולבוגרי אפקה. בוגרות ובוגרים המעוניינים לקחת חלק בתהליך אישי ומקצועי משמעותי, לפתח את הקריירה ולהצטרף לקהילת הבוגרים של התוכנית, מוזמנים להירשם באמצעות מרכז הקריירה של אפקה ולקבל פרטים נוספים.
תוכנית המנטורינג "רוח גבית להצלחה בתעשייה" של אפקה הפליגה למפגש שיא בלב ים
שתף לינק באמצעות:
https://www.afeka.ac.il/about-afeka/about-afeka-college/events/תוכנית-המנטורינג-רוח-גבית-להצלחה-בתעשייה-של-אפקה-הפליגה-למפגש-שיא-בלב-ים/WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
https://www.afeka.ac.il/about-afeka/about-afeka-college/events/תוכנית-המנטורינג-רוח-גבית-להצלחה-בתעשייה-של-אפקה-הפליגה-למפגש-שיא-בלב-ים/