מעורבות חברתית

להגברת האהדה ללימודי STEM בקרב תלמידים ותלמידות

באפקה אנו מאמינים כי כדי שמהנדסים ומהנדסות יהיו מצוינים, אין זה מספיק שיהיו מצוינים בהכשרתם – עליהם להיות חלק מן המארג החברתי, לחוש אחריות כלפי סביבתם ולהיות מעורבים בעשייה חברתית המפגישה תרבויות ומגזרים.

על חיבור הסטודנטים והסטודנטיות לחברה הישראלית ועל העצמת העשייה החברתית אמונה היחידה למעורבות חברתית של אפקה; יחידה זו יוזמת ומקדמת פרויקטים רבים ומגוונים המעודדים לימודי מדעים והנדסה מגיל צעיר. הפרויקטים חושפים בפני שכבת הגיל הרלוונטית תכנים מתחומי המדע וההנדסה בדרך חווייתית, מעשירה ומהנה. מטרת היחידה היא לגרום לתלמידים להאמין ביכולתם להצליח בתחומים אלה, לעודד את המתאימים מהם לבחור במסלול בגרות מדעי מתוך עניין וסקרנות, ובטווח הארוך – לעודד אותם להשתלב במסלול אקדמי מדעי כבסיס למוביליות חברתית־כלכלית ותרומה למשק ולחברה.

חוויה בהנדסה

תחנת רכבת

• 7 דק'
  • 25 דק'
  • 7 דק'
  • 11 דק'

פארק הירקון

• 6 דק'
  • 20 דק'
  • 6 דק'
  • 17 דק'

קניון אילון

• 9 דק'
  • 29 דק'
  • 9 דק'
  • 16 דק'

חוף הים

• 16 דק'
  • 35 דק'
מתעניינים בלימודים?

אני מאשר/ת ומסכים/ה לרישום פרטיי במאגרי המידע של אפקה, לרבות לצורך דיוור ישיר של כל דבר פרסומת ועדכונים באמצעי התקשורת השונים.

*שדה חובה

מתעניינים בלימודים?