הרצאתו של ד"ר אמיטבה מיטרה מאוני' MIT יום ראשון 17.02.19 בשעה 11:30 |

"הגורמים העיקריים להצלחת בוגרי לימודי הנדסה"

הנכם מוזמנים להרצאתו של ד"ר אמיטָבה 'באבי' מיטְרה, מנהל תוכנית NEET באוניברסיטת MIT, שמגיע לביקור במכללת אפקה. תוכנית NEET (New Engineering Education Transformation) החלה לפעול ב-2017 בבית הספר להנדסה באוניברסיטת MIT. זוהי תוכנית רב-תחומית, המבוססת על ביצוע פרויקטים ונלווית לתוכניות האם האקדמיות המקנות את בסיס החינוך בהנדסה.

במסגרת התוכנית בוחרים הסטודנטים סדרה של פרויקטים שאותם יבצעו במהלך התואר; הפרויקטים נועדו לעודד למידה עצמית ולהקנות לסטודנטים כישורים אישיים ובין-אישיים – כישורים רכים אשר חיוניים למהנדסים כיום. בתוכנית הסטודנטים מפתחים את מיומנויות החשיבה ורוכשים יכולת לבנות מכונות שייתנו מענה לצורכי החברה.

מפגש עם ד"ר מיטרה הוא הזדמנות עבור כולנו ללמוד ולהשכיל דרך החלפת דעות עם מנהל של תוכנית במוסד אקדמי הנחשב זה שנים למוביל בעולם בחינוך מהנדסים.