כנס עיבוד דיבור 2015

כנס אפקה לעיבוד דיבור 2015 הינו הבמה המרכזית בישראל למפגש, התעדכנות, הצגת מחקרים וחשיפת חדשנות טכנולוגית בתחום. הכנס מהווה מקום מפגש שנתי בין חוקרי אקדמיה לבין אנשי התעשייה לעדכון ודיון לגבי המתרחש בתחום בארץ ובעולם, הכנס מתקיים ביוזמת ובהפקת המרכז לעיבוד שפה שבמכללת אפקה - ACLP.

Keynote Speakers

Prof. Hynek HermanskyJohn Hopkins University, USA & Brno University of Technology, Czech Republic

Prof. Richard RoseMcGill University, Canada & Google, USA

<< For the Conference Website

תמונה מתוך כנס עיבוד דיבור 2014
אודות המרכז לעיבוד שפה - ACLP: המרכז פועל כמרכז ידע וכמעבדת מחקר ופיתוח בתחום עיבוד השפה המדוברת והכתובה ומתמחה בעיקר בתחום זיהוי דיבור. המרכז מעורב במגוון רחב של שיתופי פעולה עם התעשייה ובפרויקטים מבוססי מענקי מחקר ממשלתיים יחד עם מוסדות אקדמיים וחברות מסחריות בארץ ובעולם. בנוסף, המרכז עוסק בהוראה, בייעוץ ובהפצת ידע בנושא עיבוד דיבור ומקיים כנס שנתי בינלאומי בתחום.