שיפור ניידות כיסא גלגלים - פרויקט גמר

ויטל זינגר משותקת ברגליה מגיל 3, ומתניידת באמצעות כסא גלגלים מילדות. הודות להתמודדות היומיומית עם המגבלה, ויטל פיתחה במשך השנים אהבה מיוחדת למציאת פתרונות יצירתיים לאתגרים שונים, וממנפת את היכולת הזו גם כיום כיזמת ופעילה חברתית.

ויטל חברה בעמותת (TOM (Tikkun Olam Makers - מיזם בינ"ל שמחבר בין יזמים לאנשים עם מוגבלות ע"מ להגות יחד פתרונות טכנולוגיים ברי-השגה לאתגרים בהם נתקלים ביום-יום. במסגרת הפעילות הזו ויטל חברה לראני ג'בארה, מבית הספר להנדסה מכנית, ויחד הם יצרו גלגל עזר עם מנוע שמתחבר לכסא הגלגלים ומקל על ההתניידות בעליות קשות. במקביל, ויטל עבדה על פרויקט נוסף עם ליאת ברנר, מבית הספר להנדסה רפואית, ויחד הן עיצבו שרוול לחץ המולבש על הרגל ומסייע להזרים את הדם גם במצב של ישיבה.