עושים את ההבדל למען קהילות אפקה

בוגר אפקה
 עושים את ההבדל למען קהילות אפקה
עושים את ההבדל למען קהילות אפקה 2 (1)

"להעניק ידע מקצועי לסטודנטים, אשר בקרוב יתחילו לעבוד בתעשייה"

תודה לעשרות הבוגרים.ות שלקחו חלק במגוון פעילויות בסמסטר א', בהן: הרצאות אורח, תכניות מיוחדות, אירוח סטודנטים בתעשייה והשתתפות ביום הפתוח. מעורבות זו מעניקה למועמדים.ות ולסטודנטים.ות זוויות מבט נוספות על עולמות ההנדסה השונים לצד השראה מקצועית.

בין המרצים האורחים-

• אליאב תובל, בוגר הנדסה מכנית, מנהל פרויקטים בתחום תכנון וניהול הבנייה מטעם חברת אמות השקעות ואלייד נדל"ן הרצה בקורס ניהול פרויקטים של ד"ר עדי פוקס בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול.
  • מרב דוידוביץ', מוסמכת מערכות תבוניות, ראש מנהלת אנגליה ואפליקציות לוחמה רשתית ו-AI בחטיבת התקשוב באלביט, זוכת אות הבוגרת לשנת תשפ"א, הרצתה בתוכנית החניכה WeWomen Afeka.
  • איתי צמח, בוגר הנדסת תוכנה, מהנדס בחברת הסטארט-אפ Fireberry הרצה בקורס "מחשוב בענן" של איל איזנשטיין מבית הספר להנדסת תוכנה.
  • ליאור מרום, בוגר הנדסת חשמל,  Chief Information Security Officer (CISO) בחברת Cybersixgill, הרצה בקורס "ארגונים בעידן הדיגיטלי" של ד"ר הילה חלוץ בן-גל בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול.
  • ספיר לזר, בוגרת הנדסה מכנית, מנהלת מחקר בחברת סטמרד ובין מובילי מועדון החלל של אפקה, הרצתה בפני חברי המועדון על אפוד הAstroRad אשר פותח עבור נאס"א על ידי החברה.

בקורס "עובדים עם הבוגרים בתעשייה" של תכנית המצטיינים Smart-UP  של ד"ר אפרת פרל יצאו הסטודנטים לסיורים בחברות בהובלת הבוגרים:

• רותם מי-טל בוגר הנדסה מכנית, מנכ"ל חברת אסגארד מערכות
  • עמרי ג'ינו, בוגר הנדסה רפואית, V&V Manager בחברת Check-Cap Ltd
  • ליז כהן, בוגרת הנדסה רפואית, Data Scientist בחברת Bold Analytics
  • ארז בוארון, בוגר הנדסה מכנית, מנהל פיתוח עסקי בחברת FLEX

בקורס "חשיפה לתעשייה ולמרכזים רפואיים" של פרופ' זהבה בלכמן בביה"ס להנדסה רפואית, התארחו הסטודנטים בחברות בהובלת הבוגרים:

• עדו מולר, בוגר הנדסה רפואית, מייסד שותף וראש צוות אלגוריתם בחברת dreamed diabetes
  • מרום קרן, בוגרת הנדסה רפואית, מהנדסת פיתוח במחלקת R&D בחברתMagneto
  • אור חננאל, בוגר הנדסה רפואית, מהנדס פיתוח בחברתMOMENTIS

בקורס "התנהגות ארגונית" לשנה א' של ד"ר הילה חלוץ בן-גל, בבית הספר להנדסת תעשייה וניהול, התקיים פורמט לימודי חדשני, במסגרתו הציגו הסטודנטים פרויקט סיום בפני "הכרישים", שהיו שופטים מהתעשייה, הסגל האקדמי ובוגרים. הבוגרים והבוגרות ה"כרישים":

• רענן יוגב, בוגר הנדסת תעשייה וניהול, VP Product  בחברת Apester
  • און גולן, בוגר הנדסה מכנית, מייסד ומנכ"ל חברות ONEngineering & 4MODEL