חשיפה לתעשייה: סטודנטים ובוגרים של אפקה מבקרים ב-WIX

לאחרונה התקיים במשרדי חברת WIX בתל אביב מפגש בו השתתפו כ-60 סטודנטים.ות ובוגרים.ות מבית הספר להנדסת תוכנה. את המפגש יזמו גיא ברי, בוגר לימודי הנדסת תוכנה באפקה (2015) ודגנית ציטרין בר-און, מנהלת קשרי בוגרים באפקה בשיתוף פעולה עם בית הספר להנדסת תוכנה בהובלת המרצה איל איזנשטיין.

מטרת המפגש הייתה לחשוף את הסטודנטים והבוגרים לליבת הפעילות של חברת WIX תוך הצגת תכנים מרכזיים בהם החברה עוסקת, לצד דיון בדרכים לפיתוח קריירה בהיי-טק הישראלי והתמודדות עם אתגרי חיפוש עבודה.
המפגש כלל שתי הרצאות מקצועיות של איתי פרידמן, מנהל גילדת ה-Frontend וטמיר אור, מהנדס תוכנה בגילדה, אליהם הצטרפו לפאנל שחתם את הערב, 3 עובדי WIX, בוגרי המכללה: גיא ברי, המנהל הטכנולוגי של הגילדה, גיא איסקוב, מהנדס פיתוח מובייל בגילדת ה-Mobile שהינו גם מרצה באפקה וזאב גלייזר, ראש צוות פיתוח בחברה.
לאורך כל המפגש קיבלו המשתתפים עצות מעשיות שיסייעו להם לפרוץ דרך ולהשתלב בהצלחה בתעשייה. בסוף המפגש, הוזמנו המשתתפות והמשתתפים להירשם לתוכנית גיוס והכשרה של החברה לסטודנטיות וסטודנטים בשם Wix Enter.

גיא ברי, בוגר אפקה ומנהל ב-WIX: ל -WIX  ולי היה הכבוד לארח את הסטודנטים והבוגרים של אפקה. ברמה האישית זה היה בגדר סגירת מעגל עבורי. המפגש היה מרגש ופרקטי בו בזמן.

דגנית ציטרין בר-און, מנהלת קשרי בוגרים: אנו שמחים וגאים בבוגרים.ות אפקה שמשתלבים בתפקידי מפתח בחברות וארגונים מהמובילים בתעשייה.
החיבור הטוב מאפשר לנו לייצר הזדמנויות חשיפה לתעשייה עבור הסטודנטים והזדמנויות לפיתוח מקצועי והעצמה לבוגרים.ות. אני מודה לגיא על החיבור ולכל צוות WIX על מפגש משמעותי ובעל ערך, ומלאת ציפייה למפגשים הבאים בהובלת בוגרי.ות אפקה.

איל איזנשטיין, מרצה בבית הספר להנדסת תוכנה: שוחחתי עם סטודנטים רבים לאחר המפגש ואין ספק שהוא הותיר אותם בתחושה של התרגשות. האפשרות שניתנה להם לחוות בעצמם את משרדי החברה, לשוחח בפתיחות עם עובדיה הבכירים ולהתרשם מהאתגרים והנושאים שמעסיקים את התעשייה- הייתה רבת משמעות. נופר שלוסברג, יו"ר אגודת הסטודנטים שנכחה במפגש כסטודנטית להנדסת תוכנה: הביקור היה מעשיר ומלמד ונתן לנו כלים מעשיים לעתיד. האירוח היה מושקע וניכר שהתכנים נבחרו בקפידה כך שיקנו לנו שפה משותפת עם התעשייה.