מלגות התנסות מקצועית בכנס רכב בינלאומי הוענקה לסטודנטים מאפקה

זמן קריאה 4 דק'

לאחר שבסמסטר הראשון חולקו מלגות לארבעה סטודנטים מובילים אקדמית במחלקה להנדסה מכנית, המתמחים במערכות רכב, הקרן המשפחתית של סטלה ויואל קרסו תרמה הסמסטר מלגות נוספות שנועדו לעודד הצטיינות ומעורבות בתחום ההשכלה הטכנולוגית בתחום הרכב בישראל, ובכך למשוך תלמידים נוספים לתחום מתחדש ומרתק זה.

במהלך סמסטר אביב, הסטודנט תום כדורי תרם מזמנו לפרויקט מעורבות חברתית עם תלמידי מכונאות רכב במכללה הטכנולוגית בכפר הירוק ועם תלמידי תיכון מקס פיין – בו הוא חנך את התלמידים בנושאים הנדסיים וסייע בתכנון ובבניית פרויקטים ודגמים שונים יחד עם התלמידים. בימים אלו, שני סטודנטים נוספים, אורון טל ועופר שפירא, עובדים יחד עם דן הרמן, ראש התמחות מערכות רכב, על תכנון סדנה בתחום הרכב המיועד לחשוף בני נוער המבקרים במכללה לעולם הרכב מההיבט ההנדסי. שלושת הסטודנטים יקבלו תמורת תרומתם מלגות שכר לימוד מהקרן.

לאחרונה, נבחרו שני סטודנטים, עמית ברגר ורותם לבני, לקבל מלגות למימון התנסות מקצועית וחשיפה לקדמת הידע העולמי, בכנס בינלאומי. הסטודנטים יבחרו יחד בין תערוכת ה-
IAA Commercial Vehicles בהאנובר גרמניה לבין modiale l’automobile בפריז צרפת.

יואל קרסו, מייסד קרן סטלה ויואל קרסו, ויו"ר קרסו מוטורוס: "השקעה בהשכלה טכנולוגית, מקנה ידע, כישורי חשיבה וחשיפה לעולמות תוכן עכשויים, מרתקים ורלבנטיים לעולם התעסוקה העתידי.  עולם ה
Practic-Tech גולם בחובו מקצועות המשלבים הבנה טכנולוגית ועיסוק טכני. מי שיבחר בהם יכול לזכות במסלול תעסוקתי מענין, מתגמל ומצמיח. מסלול שמאפשר מוביליות כלכלית-חברתית לאזרח, כמו גם מחזק את הכלכלה והמשק הישראלי".