מתרגלים ושופטים

התפקיד שלך בחיבור בין עולם האקדמיה לתעשייה חשוב ומרכזי. במהלך שנת הלימודים אנו מגייסים בוגרים לתפקידים הדורשים ניסיון בתעשייה לצד היכרות עם אפקה כאקדמיה להנדסה. נשמח לצרף אותך:

מתרגלים – עבורך זוהי הזדמנות לחזור לקמפוס שבו למדת ולהעניק מניסיונך ומהידע שלך לסטודנטים כתומך למידה בקורסים הנלמדים בתכנית הלימודים לתואר. הבקשות יעברו הליך של מיון, בדיקה והערכה על ידי ראש בית הספר, ויבחנו בין היתר: הישגים לימודיים בתואר הראשון, יכולת הוראה – ניסיון קודם או בקשה להרצאה קצרה, נכונות לעבודה לתקופה של לפחות שנתיים בהיקף שיוסכם. המתאימים יועסקו תמורת שכר מתרגל לפי טבלאות השכר המקובלות במכללת אפקה.

שופטים – שיפוט בפעילות שונות בקמפוס, כגון תערוכות ותחרויות מקצועיות. עבור הבוגרים הנבחרים זוהי הזדמנות להעצמת המוניטין האישי, היכרות וחיבורים עם אנשי תעשייה ואקדמיה ותרומה לקהילת הסטודנטים.

לפרטים נוספים יש לפנות אל דגנית ציטרין בר-און, מנהלת קשרי בוגרים, בטלפון 03-7688653 או בדוא"ל alumni@afeka.ac.il