סטודנט מעורר השראה

מדי שבוע, מכללת אפקה פותחת צוהר לעולם ההנדסה והטכנולוגיה, ומארחת כמה עשרות תלמידי חט"ב ותיכונים, ליום העשרה טכנולוגי המתקיים עבורם במכללה. יום ההעשרה מאפשר לתלמידים, להתנסות בעבודה עם מכשור הנדסי-טכנולוגי חדשני ויקר ערך, המשמש בתעשייה ובאקדמיה ונמצא במעבדות המכללה. לאחרונה התקבל מכתב מרגש מתלמיד מקיף א' אשדוד, אשר הביקור הטביע בו חותם.

"יום ההעשרה במכללת אפקה היה מהנה ומשמעותי עבורי, שכן הוא פתח לי צוהר לעולם ההנדסה והטכנולוגיה. בעקבות הסדנא בנושא פיתוח אפליקציות עם המדריך אור והשיחה שקיימנו לאחר מכן, התעורר בי הרצון ללמוד מקצוע טכנולוגי בעתיד. אור המדריך מהווה עבורי, סמל ומופת". אור לחמי- תלמיד מקיף א' אשדוד

המדריך שלנו בפרויקט "חוויה בהנדסה" הינו אור בן יאיר, סטודנט שנה שנייה להנדסה מכנית, עתודאי, משתתף בתכנית המצטיינים – SMART UP, אשר בטקס מלגות האחרון - קיבל גם תעודת הצטיינות על הישגיו הלימודיים. אור מספר לנו שהאהבה שלו לרובוטיקה התחילה עוד בחטיבה, שם היה בכיתת המצוינות של בית הספר וכאשר החל ללמוד באפקה שמח מאוד על ההזדמנות להדריך בני נוער בתחומים הקרובים ללבו. "במהלך הסדנאות הרגשתי שבני הנוער באמת נהנו בסדנאות שהדרכתי, שלמדו מהי הנדסה ושהצלחתי לעודד אותם להמשיך ללימודים גבוהים בתחום. "

אפקה גאה בסטודנטים שלה אשר מעבר להישגים לימודיים מרשימים, גם לוקחים חלק בפעילויות מעורבות חברתית המקרבות בני נוער אל העולם ההנדסי- טכנולוגי.