"עושות עצמאות"

משתתפות הזום: פרפ' דליה פישלוב, פרופ' אורנה צישנסקי, פרופ' חיה גלסקי, שלומית אהרוני, פרופ' דורית תבור, פרופ' ברכה שפירא, פרופ' זהבה בלכמן פרופ' רחל ארהדר, ציפי לוי, רותי קנור בצלאל, עעוד אורנה קופלוביץ , שירן אהרן, רינה אזולאי, גלי נווה, רות הרכבי, ד"ר נועה הייזלר, ד"ר רעות איצקוביץ, פרו' שרת סיוון, עליזה אסקוזידו, תמיכה טטכנית, אסתי קרנט , שני שטרן, גדעון אהרהרד, שרון  נחמני, תמר לניר שצברג

לקראת שנת ה-75 למדינת ישראל, פורום הפרופסוריות באוניברסיטאות, פורומי יועצות הנשיא/ה להוגנות מגדרית באוניברסיטאות ובמכללות, המועצה לקידום נשים במדע ובטכנולוגיה במשרד החדשנות, המדע והטכנולוגיה בשיתוף אפיק באקדמיה קיימו את אירוע וובינר בהשתתפות חוקרות מהאקדמיה שהציגו טעימה ממחקריהן במגוון נרחב של נושאים.

האירוע התקיים במעמד נשיא המדינה ביום שלישי 2/5/2023, אשר נשא דברים בפתח הכנס. פרופ' קרול גיליגן, מאוניברסיטת ניו-יורק, פורצת הדרך ומבכירי חוקרי המגדר בעולם, נשאה דברים בנושא "נשים באקדמיה: מהעבר לעתיד".

זהו האירוע הפומבי הראשון המשותף ליועצות הנשיא לענייני מגדר באוניברסיטאות ובמכללות המתוקצבות והוא משמש אבן פינה לאירועים דומים בעתיד ולשיתופי פעולה הדוקים בין הגופים הפועלים לטובת שוויון מגדרי.

את מכללת אפקה יצגו פרופ' דליה פישלוב, ששימשה כיו"ר מושב מדעים בכנס ופרופ' זהבה בלכמן שהציגה את מחקרה בנושא "שיפור הטיפול הרפואי על ידי ניטור מדדים פיזיולוגיים באמצעות טכנולוגיות חדשניות לא פולשניות".

לסיקור האירוע בכתבה שפורסמה במגזין סביבה ומדע בynet

פירוט מושבי ההרצאות "עושות עצמאות"

כתבו לנו

mirsham@afeka.ac.il