האקדמיה מאירה את ישראל!

מכללת אפקה, יחד עם עשרות אוניברסיטאות ומכללות מכל הארץ האירו בשבוע השני למלחמת "חרבות ברזל" בו-זמנית את בנייני הקמפוסים בצבעי כחול לבן.

האוניברסיטאות והמכללות, מתל חי שבצפון ועד ספיר שבדרום, האירו את בנייני הקמפוסים בצבעי דגל המדינה - במטרה להביע תמיכה בכוחות הביטחון וההצלה ובכל אזרחי ותושבי מדינת ישראל המצויה תחת לחימה מתמשכת.

מארגני היוזמה מציינים: "ליבנו עם משפחות הנרצחים, הפצועים, החטופים, השבויים והנעדרים. בימים אלה, בהם כל המדינה מתגייסת ולוקחת חלק בלחימה או בחיזוק העורף, אנשי סגל וסטודנטים רבים גוייסו לשירות מילואים ומוסדות החינוך מבקשים להעביר להם את המסר: "אנחנו מאחוריכם, דואגים וחושבים עליכם כל הזמן. חיזרו הבייתה בשלום! מי ייתן והאור הזה יאיר את דרככם ויפיח בקרב כלל עם ישראל את התקווה".

הפעלה

מוסדות ההשכלה הגבוהה אשר לקחו חלק במחווה הם: אפקה-המכללה האקדמית להנדסה בתל-אביב, אוניברסיטת בן-גוריון, האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, מכון ויצמן למדע, אוניברסיטת בר-אילן, אוניברסיטת רייכמן, אוניברסיטת חיפה, הטכניון מכון טכנולוגי לישראל, האוניברסיטה הפתוחה, אוניברסיטת אריאל, בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, המכללה האקדמית ספיר והמכללה הטכנולוגית ספיר, SCE -המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון, הקריה האקדמית אונו, עזריאלי מכללה אקדמית להנדסה ירושלים, מכללת הדסה ירושלים, מכללת אפרתה, מכללת שנקר-הנדסה.עיצוב.אמנות, המרכז האקדמי שערי מדע ומשפט, HIT מכון טכנולוגי חולון, המכללה האקדמית אחוה, מכללת סמינר הקיבוצים- המכללה לחינוך לטכנולוגיה ולאומנויות (ע"ר), המכללה האקדמית בית ברל, המכללה האקדמית להנדסה בראודה בכרמיאל, המכללה האקדמית כנרת, המכללה האקדמית עמק יזרעאל, המכללה האקדמית צפת, המכללה האקדמית גליל מערבי, המכללה אקדמית תל-חי.

מכללת אפקה כואבת את לכתם של הנופלים והנרצחים ובהם גם סטודנטים ובני משפחות סטודנטים, מאחלת לחזרתם של השבויים והחטופים ושלחת איחולי החלמה מהירה לפצועים.
אפקה גאה בסטודנטים ובאנשי הסגל שלה, אנשי המילואים, אנשי ההתנדבות החברתית והיוזמות ושמחה לקחת חלק בחיזוק המורל הלאומי.

כולנו יחד.